tiistai 24. helmikuuta 2015

Muutamia lempisimejäni

No niin, koska olen tuhottoman laiska, en ole pelannut Clémenteillä nyt parin päivän aikana ollenkaan. :'D Sen sijaan otin kuvia joistakin simeistäni, joista pidän hyvin paljon. Tässä on simejä sekä kakkosesta että kolmosesta.

Seuraava postaus on sitten taas Clémenteistä. Katsotaan, missä vaiheessa saan sen tehtailtua ulos, kun on vähän koulukiireitä tässä alla. 
Mutta joo, kuviin -->

***

 Dennis ♥ Hän esiintyy eräässä vampyyritarinassani. En ole tosin varma, pidänkö hänet vampyyrina vai muutanko hänet takaisin tavalliseksi. Hän on toki hyvännäköinen vampyyrinakin... ;)
 Tältä Dennis näyttää tavallisena siminä. Tui. ♥
 Otin ehkä vähän liikaakin kuvia pojasta... No jaa.
Dennis osaa myös ilmeilyn jalon taidon. :'D
Tässä on vielä Dennis ja hänen siskonsa, Diane. Dianekin on ihan nätti, ja hänet ajattelin pitää vampyyrina tarinaa varten.
 Jee, lisää yliluonnollisia simejä! :'D Vaikka Bastian on suht. vanha simini (eli hän ei ole erityisen persoonallisen näköinen), tykkään hänestä silti tosi paljon. Voi tosin johtua siitä, että hän on pahis eräässä toisessa tarinassa... Heh, olen heikkona pahiksiin. :D
Samassa tarinassa esiintyvä noita, Nata. Hänkin on aika valmiskasvo, mutta pidän hänestä silti. :p Nuo silmät. ♥
No niin, tästä eteenpäin simit ovat ihan normaaleja. :'D Mutta juu, tässä on Patrick (mustahiuksinen) ja Shawn (punapää). Nämäkin simit ovat - yllätys, yllätys - tarinaa varten tehtyjä. Shawn on tarinan päähenkilö, Patrick hänen hyvä ystävänsä.
 Richard ♥ Hän on erään legacytarinani kolmannen sukupolven tuleva perijä.
Nathan! ♥ Hän on legacytarinassa mukana sivuhenkilönä. Tarinassa on Wrightin suvun lisäksi eräs toinen perhe. Nathanin isoäiti Miranda oli Wrightin perheen kantaäidin, Erinin, vihamies. Tein legacyyn ekstraosan, jossa kerroin Mirandan menneisyydestä ja siitä, miten hän tapasi tulevan miehensä. Tykästyin pariin niin paljon, että halusin sisällyttää perheen tarinaan vielä kerran, joten Nathan ja muut (Alexander, Abigail, Olivia, Jessica ja Seth) ovat nyt yliopistolla samaan aikaan kuin Richard, Jerry ja Jason. :p Hirveät selitykset.
 Sitten siirrytään kolmosen simeihin! Tässä on Ian. Hän on erään tarinani ns. pahis. Niin sanottu pahis hän on sen takia, että hänellä ei varsinaisesti ole mitään pahoja mielessään, hän on vain hieman... mieleltään sairas. :'D Hän yritti 17-vuotiaana tappaa tyttöystävänsä, minkä takia hän joutui mielisairaalaan neljäksi vuodeksi. Nyt hän on "parantunut", mutta tarinassa nähdään, että hänellä on vieläkin ongelmia.
 Nadya esiintyy samassa tarinassa sivuhenkilönä. En tiedä, miksi pidän hänestä. Hän on vain... nätti. :'D Ihanan suklaanruskea iho. ♥
 Sonya onkin jo tuttu blogin bannerista. :'D Hän on ehdottomasti yksi suosikeistani, niin nätti tyttö että! ♥ Sonya on aiemmin puhutun tarinan päähenkilö.
 Eriiiic... ♥ Lisää vampyyreja, kyllä. :D Sanoinko jo, että pidän vampyyreista? Eric on vampyyriperhetarinani päähenkilö. Ongelmat tarinassa alkavat, kun Eric paljastaa vahingossa vanhemmilleen, ettei haluaisi olla vampyyri. Ongelmia tulee lisää, kun eräs toinen perhe liittyy kuvioihin mukaan...
 Ja tässä on yksi sen toisen perheen lapsista, Matthew. Hee, hän on pahis. :'D Ja tykkään pahiksista (ihan kuin en olisi sitä jo erikseen maininnut) Hän on myös tosi komea aikuisena...
 Inga on Ericin pikkusisko ja tarinan tärkeä sivuhenkilö. Hän on nätti. ♥ Hänellä on myös erikoisemmat silmät. Ericin ja Ingan vanhemmilla on siis punaiset ja violetit silmät, Inga on ainoa lapsista, jonka silmät ovat eriväriset.
Vielä yksi vampyyri, nimittäin JOSHUA! ♥ Hän on Ericin pikkuveli. Tällä hetkellä hän on oikeasti lapsi vielä, mutta ei mene kauaa, ennen kuin hän kasvaa tarinassa tällaiseksi komistukseksi. :D

***

Noin, siinäpä niitä oli. Höm, mitäs tähän loppuun sanoisi... No, piditö kenties jostakusta simistä? Jos pidit, kenestä? Jos pidit useammasta, kenestä pidit eniten? :D
No, seuraavan kerran näemme Clémentien parissa. Adiós!

3 kommenttia:

  1. Nuo Sonya ja Inga on kyllä tosi nättejä. Ja Nadyan hiukset on ehkä ihanimmat ikinä! ♥ Noista vampyyreistä olis kiva kuulla enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :)

      Itselleni Sonya on yksi harvoista tekemistäni naissimeistä, joka on oikeasti erinäköinen ja lisäksi vielä kaunis. :D Todella usein käy niin, että simeistä tulee melkein identtisiä, varsinkin miesten kohdalla. Miksi komeita, erinäköisiä miehiä on niin pirun hankalaa tehdä? :'D

      Jaa, katsotaan, laitanko jotain lisää näistä vampyyreista. Voin joko postata pätkän tarinasta tai ihan vain esitellä noita henkilöitä. c: Tosin minusta tuntuu, että jos laitan pienen osan tarinasta, sitä halutaan kuitenkin lisää ja ääh. :D En ole vielä ihan valmis julkaisemaan kokonaisia tarinoita.

      Mutta kiitos vielä kerran kommentista! :3 Ja joo, Nadyan hiukset ovat ihanat. ♥ Ne taitavat olla Anubiksen retexturet joistain Newsean hiuksista.

      Poista
    2. Ai kamala, huomasin vasta nyt, että annoin Nadyan hiuksista ihan väärää tietoa. :p En nyt tiedä, huomaako tätä kukaan, mutta korjaan kuitenkin. Hiukset ovatkin sellaisesta paikasta nimeltä Pixelated Zombies, ja alkuperäiset Newsean hiukset ovat nimeltään Ferris Wheel.

      Tässä.
      http://pixelatedzombies.tumblr.com/tagged/downloads/page/7

      Poista