Lista latauspaikoista


TS2

Modit

Korvaavat
 • Iho
 • Silmät - Itselläni on Chocolate, Ocean, Silver, Forest ja Chill.
 • Kulmakarvat
 • Korvaavat kasvot simeille
 • Korvaavat silmät lemmikeille
 • Vampyyrien iho ja silmät (noista silmistä itselläni on Inner Beast)
 • Ihmissuden, kasvisimin ja zombin iho - Tiedosto nimeltä [Lilith] Apple Pie Skinblend v2 - DEFAULTS.rar, tiedostossa on muitakin ihoja, esim. vampyyrin ja alienin defaultihot sekä ns. tavalliset defaultihot, täältä voit katsoa, miltä ihot näyttävät.
 • Alienin silmät - Valitettavasti näitä ei ilmeisesti enää löydy mistään, koska latauslinkki vie Dropbox-sivulle, jossa ei ole mitään. :( Mutta esimerkiksi nämä silmät näyttävät ihan kivoilta myös. En tosin ole testannut niitä, koska en näe tarvetta vaihtaa alienien silmiä.
 • Korvaavat kasvot alieneille - HUOM! Suosittelen varmuuskopiomaan Sims 2 -kansion (joka löytyy ainakin minun tietokoneella Tiedostoista EA Games -kansiosta) ennen kuin laitat nämä peliin. Näitten ladattujen poistaminen voi nimittäin korruptoida naapurustot. Jos haluat vaihtaa/poistaa korvaavat alienkasvot, poista ainoastaan yksi tiedosto (joka on yleensä se pienin tiedosto, itselläni sen tiedoston koko on vain 1kt), älä missään nimessä poista muita tiedostoja! Esim. näitten tapauksessa voit poistaa ainoastaan tiedoston nimeltä Multi_Pollination_Technician_SilverWind.package. Tiedostot Technician13_SilverWind.package, Technician14_SilverWind.package ja Technician15_SilverWind.package annetaan olla Downloads-kansiossa. Täältä voit lukea lisää pelin/naapuruston korruptoitumisesta. Aika moni asia voi korruptoida naapuruston tai koko pelin. Itse sain tietää näistä asioista aivan liian myöhään, minkä takia moni naapurustoni on kärsinyt. Korruptoitumisen merkkejä ei vielä onneksi näy kauheasti, mutta joudun joka tapauksessa jossain vaiheessa poistamaan jotkut naapurustot ja tekemään ne kokonaan uudestaan, koska minulla ei ole tarpeeksi vanhoja varmuuskopioita. Jee. Sims 2 on kyllä ihana joskus.

Hiuksia, vaatteita ym.
 • Garden of Shadows - Täältä löytyy vähän kaikkea, itse olen ladannut enimmäkseen hiuksia ja joitain korvaavia ihoja (Playing with our Dollies -kohdasta löytyvät ladatut).
 • PMBD - Täältä löytyy maksullisia ladattavia ilmaisina. Olen ladannut täältä mm. Newsean, Peggyn, Rosesimsin ja Raonsimsin hiuksia.
 • Hypnotized Sims - Aivan IHANIA retexture-hiuksia! ♥
 • Lapiz's Scrapyard - Ihania hiuksia miehille!
 • bruno (MTS) - Melkein kaikki ladatut meikkini ovat tämän tyypin tekemiä, todella upeita luomivärejä ja huulipunia!
 • Ryppyjä, tässä toinen
 • fakepeeps7 (MTS) - Ihania Maxis Match -tyylisiä vaatteita lapsille, taaperoille ja vauvoille
 • Modista olen löytänyt melkein kaikki muutkin ladatut vaatteeni, enimmäkseen Maxis Match -tyylisiä (koska mielestäni liian aidon näköiset vaatteet näyttävät oudoilta ja ne ovat usein aika huonolaatuisia)
TS3

Modit

Korvaavat
 • Valitettavasti sitä ihoa, jota minä käytän, ei löydy enää mistään, koska sen ihon tekijä on poistanut kaikki Starfruit-ihonsa. Täältä löytyy osa niistä, mutta Original Hairless -defaultihoa (joka minulla siis on) ei löydy sieltäkään. Oletan, että Candied ja Defined Eyes voisivat muistuttaa sitä ihoa, joka minulla on, mutta en ole täysin varma. Tekijän uusin iho on tässä. Olen kokeillut sitä, mutta se sai simini näyttämään jotenkin oudolta verrattuna Starfruit-ihoon, joten en käytä sitä.
 • Silmät
 • Korvaavat kulmakarvat, myös miehille ja lapsille
 • Korvaavat parrat ja viikset (Sims 3 -> Default Replacement, täältä löytyy myös toisenlaiset korvaavat kulmakarvat)
 • Korvaavat varpaat (linkki vie Mod The Simsin keskusteluun, toisessa viestissä on lataustiedosto "bloom sexy feet.zip"), tässä samat taaperoille ja lapsille
 • Jaaha, tumblr-sivu, josta löysin korvaavan ihon vauvoille, on poistettu. Tässä on toinen, joka näyttää aika samalta kuin minun versioni, silmät ovat vain eriväriset.
 • Kissalle (itselläni on Purrrrfect) ja koiralle korvaavat silmät
 • Korvaavat luomivärit
 • Korvaavat huulipunat

Hiuksia, vaatteita ym.


Päivittelen listaa, jos unohdin jotain. :'D

17 kommenttia:

 1. Tiiätkö yhtään mistä saisi korvaavat varpaat simeille? Oon nähny sellasia, mutta en oo löytänyt latauspaikkaa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin, että jotain unohtui listasta. :D Minullakin on nimittäin käytössä nuo varpaat simeillä. ;)
   Mutta joo, tässä (http://www.bloomsbase.net/index.php/downloads/category/5-sexyfeet) on varpaat ikäluokille teini-vanhus ja tässä (http://retroxdance.tumblr.com/post/61017127591/blooms-sexy-feet-are-some-of-the-default) samat taaperoille ja lapsille. :)

   Oletan, että puhuit kolmosesta. Kakkoseenkin taitaa kyllä olla korvaavat varpaat, mutta itse en ole niitä ladannut.

   Poista
  2. Jepjep, kolmosesta puhuin. Sain lapsille ja taaperoille ilmestymään peliin, mutta tuosta ikäluokat teini ja vanhus en tiedä mitkä pitäisi ladata. Nuo kaikki vaihtoehdotko?

   Ja kiitos paljon avusta! :)

   Poista
  3. Juu, tuolla on siis erikseen kaikki ne varpaat (adult male, teen male, elder male, adult female, teen female, elder female). :D Eli siis paina vaan kaikista Download-napeista tai vaihtoehtoisesti noista tiedostonimistä (esim. bloom_sexyfeetadultmale_replacement.zip). Sieltä sitten vaan ruksi "I agree to the terms listed above" ja Download. :) Sitten pitäisi olla kaikilla ikäluokilla nätit varpaat. :D

   Eipä kestä, autan aina, jos vain osaan. :)

   Poista
  4. Kiitos tosi paljon! Sellanen kysymys vielä että näkyykö nuo varpaat kengissä, vai ei? (en ehtinyt ladata vielä)

   Poista
  5. Olepa hyvä. :)

   Ja varpaat eivät valitettavasti taida näkyä kengissä. Se on ehkä niiden ainoa huono puoli. :/ Ne näkyvät vain, jos sim on avojaloin. Joissakin ladattavissa kengissä (esim. näissä: http://www.modthesims.info/d/489763) saattaa tosin olla myös varpaat, mutta ne kuuluvat niihin kenkiin. Toinen huono puoli on varmaan myös se, että ne muuttavat kaikki sukat varvassukiksi, mutta itseäni se ei niinkään haittaa, kun en yleensä käytä sukkia simeillä. :D

   Poista
 2. bugiiko sulla peli pahasti (esim nuitte latausten takia tms)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, eipä oikeastaan. Hackien/modien kanssa on tietenkin aina mahdollista, että peli alkaa bugia, mutta minulle ei ole koskaan käynyt niin. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö jollain toisella voisi peli bugia ladattujen kanssa. Mutta esim. vanhentunut mod tai hack voi sekoittaa pelin pahastikin, tai joskus ladattu saattaa vain olla korruptoitunut jostain syystä. Itselleni ei ole niin käynyt onneksi.

   Ja ladatut tietenkin hidastavat peliä, jos niitä on paljon. Esim. minulla on kakkosessa yli gigan verran ladattuja, minkä takia peli on hiukan hitaampi kuin ilman ladattuja. Ei mitenkään häiritsevästi hitaampi kuitenkaan.

   Poista
 3. saitko sie iha ongelmitta ladattuu nuo yliopisto vaatteet, jossei oo logoi? mun ei anna laata, joten jos osaisit auttaa? >.<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, mikäköhän siinä on. :o Kokeilin itse ladata noita uudestaan, ja kyllä ne ihan hyvin latautuivat mediafiren kautta. Ehkä siinä oli joku hetkellinen ongelma? Tai jos vika oli esim. selaimessa, jota käyttää... En kyllä usko, että se olisi syynä, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

   Anteeksi, en oikein osaa auttaa. :c Itsellänikin on välillä ongelmia lataamisen kanssa.

   Poista
  2. Mulle tulee joku kyltti jossa lukee jostain tuntemattomasta jutusta ja error. Pittää varmaa kokeilla laskee suojaukset eka nollaa ja laata. Kiitos kuitenkin! :)

   Poista
  3. ok mullon vielä yks kinkkinen kyssäri! laitoitko nuo vaatteeet sinne overrides-kansioon? koska mullei toimi ne vaikka laitoin sinne, emt johtuuko se siitä etten voinu purkaa niitä winrarrin kautta? xc

   Poista
  4. Laitoin kyllä, ja minulla ne toimivat. Niitä tiedostoja ei kai tarvinnut yrittää purkaa, koska eikös ne tulleet jo valmiiksi package-muodossa? Ne siis voi heti lataamisen jälkeen siirtää Overrides-kansioon.

   Menin nyt peliin tarkistamaan yhden jutun, ja huomasin, että vaatteiden pikkukuvakkeet eivät muutu, vaikka niissä ei olisikaan sitä logoa. Lisäksi joissakin vaatteissa vain yhdessä ei ole sitä logoa (koska sen vaatteenhan voi värjätä uudestaan, joten periaatteessa on turhaa työtä poistaa kaikki logot). Otin vielä kuvan havainnollistaakseni asiaa: Klik! Eli siis mustalla ympyröidyt ovat niitä, joissa logoa ei näy, vaikka muissa se näkyy.

   Eli jos kokeilisit vielä niin, että menet peliin ja katsot kaikki vaatteet läpi? Jos kaikissa näkyy logot, en tiedä, mikä meni pieleen. :c

   Poista
  5. Ai niin, se piti vielä sanoa, että vaatteet tietenkin tarvitsevat toimiakseen Yliopistolisärin, eli jos sitä ei ole, vaatteita ei ilmesty peliin. Hiukan ilmiselvää, mutta siis... :'D

   Poista
  6. Ääh, mikshän mullei sit toimi nuo kerta oikeassa paikassa, ja yo-lisäri kuitenki itellä on.. :-/

   Poista
  7. OON LAANNU VÄÄRÄN TIEDOSTON SEN TAKIA NEI TOIMINU, miten ihminen voi tuntea itsensä näin idiootiksi...............

   Poista
  8. Voi ei. :'D No, virheitä sattuu kaikille. Toivottavasti nyt toimii. :3

   Poista