Mirall?


Kuka tätä blogia pitää? No, tuolta sivultahan näkee, että ruudun tällä puolella istuu 24-vuotias nuori nainen Itä-Suomesta, joka tykkää videopelien pelaamisesta, lukemisesta, piirtämisestä ja tarinoiden kirjoittamisesta. Ajattelin sitten, että voisin tehdä tällaisen erillisen sivun, jossa kerron vähän enemmän itsestäni. Tuo lyhyt esittely on kuitenkin aika ympäripyöreä. :'D

Aloitetaan vaikka Simsistä. Ensimmäistä kertaa pelasin Simsiä 9-vuotiaana. Pelinä toimi tuolloin Sims 2. Koukutuin siihen oikein kunnolla, ja sen parissa kuluikin monen monta iltapäivää. Opin lataamaan pari vuotta myöhemmin löydettyäni netistä jonkun LC-tarinan, jonka kautta pääsin eri lataussivustoille. Perinteisen pelailun lisäksi koukutuin sitten lataamiseen. Tällä hetkellä minulla on kakkosessa sellaiset yli 3000 ladattua... Ehheh. :'D Suurin osa on hiuksia, koska kakkosen hiukset... Yh. x(

Kolmosen ostin heti sen ilmestymispäivänä, ja aluksi innostuin siitä hyvin paljon, mutta vähän ajan päästä kyllästyin ja palasin kakkosen pariin. En oikein tykännyt kolmosen simien ulkonäöstä. Se saattoi tosin johtua siitä, että kolmoseen ei tietenkään tuolloin ollut juuri ladattuja, kun taas kakkoseen oli tarjolla vaikka mitä ihanuuksia. :P Meni taas pari vuotta, kunnes löysin kolmoseenkin ladattuja. Aluksi latailin vain hiuksia, koska ajattelin, että pelin iho ja silmät olivat ihan hienoja, eikä niitä tarvitsisi korvata. Kuinkas sitten kävikään...? :'D Löysin korvaavat ihot ja silmät, ja niiden lataamisen jälkeen innostus kolmoseen nousi oikein kunnolla. Sen jälkeen olen pelannut satunnaisesti sekä kolmosta että kakkosta, nykyään yhä enemmän kolmosta.

Sims ei kuitenkaan ole ainoa tietokone/videopeli, josta pidän. Se ei itse asiassa edes ole suosikkipelini, vaikka kaikista omistamistani peleistä pelaan sitä eniten. :'D Joka tapauksessa, suosikkipelini, tai paremminkin sanottuna suosikkipelisarjani, on nimeltään Tomb Raider. Ja sarjan peleistä nimenomaan ne vanhat Tomb Raiderit ovat suosikkejani. En hirveästi välitä uudemmista peleistä, en varsinkaan siitä, joka ilmestyi vuonna 2013. Ei sillä, että se olisi huono peli, kyllä minä tykkäsin pelata sitä, mutta... Sanotaanko vaikka näin, että se ei mielestäni ollut hyvä peli Tomb Raiderina. Eniten siinä häiritsi varmaankin se, miten erilainen Lara oli verrattuna edellisiin peleihin. Kaikki ihanat asiat, joita rakastin vanhassa Larassa, pyyhkäistiin pois. No, eihän se peli muuten olisi rebootti, jos säilytettäisiin edes yksi asia vanhoista peleistä... Voisin pälättää tästä aiheesta vaikka kuinka pitkään, mutta koska tämä on simsblogi, en koe sitä kovin sopivaksi. :'D Muita pelejä, joista pidän, ovat mm. Uncharted, inFamous, Mirror's Edge, Portal, Left 4 Dead, Kid Icarus: Uprising, Pokémon, Ace Attorney, Danganronpa ja monia muita.


Mutta se videopeleistä. Muita harrastuksiani ovat lukeminen ja piirtäminen. Rakastan lukemista, ja eniten tykkään lukea fantasiaa, toimintaa ja jännitystä. Suosikkikirjasarjojani ovat muun muassa Harry Potter ja Soturikissat. Joskus on myös hauskaa lukea jotain vähän yksinkertaisempaa tekstiä aivot narikkaan -tyylillä. Näitä ovat esimerkiksi Rakas nuija päiväkirjani -sarja sekä Nolo elämäni -sarja. Suurin osa jälkimmäisen sarjan omistamistani kirjoista on englanniksi, koska sarjasta oli hyvin pitkään suomennettu vain ensimmäiset kolme kirjaa.

Piirtäminen on ihan kivaa silloin tällöin. En mielestäni ole erityisen taitava piirtäjä. En osaa piirtää juuri mitään ilman mallia, ja ihmisiä en osaa piirtää edes mallin kanssa. Silti pidän piirtämisestä. :''D Kyllä siinä varmaan kehittyy, jos sitä vain jaksaisi tehdä joka päivä.

Eräs muu kiinnostuksenkohde, josta en ole oikein puhunut, on ääninäyttely ja näyttely muutenkin. Esiintymiskammoni takia en voisi ikinä kuvitella näytteleväni yleisön edessä, mutta yksin ollessani näytteleminen on ihanaa! Ääninäyttely on vielä ihanampaa. :3 Sain ylioppilaslahjaksi uuden mikrofonin, joka on paljon parempi kuin edellinen, jonka olin napannut Guitar Herosta. :P Enää ei kuulu häiritsevää suhinaa nauhoituksen taustalla ja voin myös kytkeä kuulokkeet mikrofoniin, jolloin kuulen itseni paremmin samalla, kun äänitän.

Laulaminen on myös yksi asia, josta pidän hyvin paljon. Muttaah... En sanoisi laulutaitojani maailman mahtavimmiksi. En väitä, ettenkö osaisi laulaa ollenkaan, mutta kun äh. :'D Raivostuttaa, miten rajoittunut ääniala minulla on. En pääse erityisen korkealle enkä matalalle. Lisäksi ääneni särkyy erittäin helposti pitkissä nuoteissa... Mur. >:c Ääneni ei muutenkaan säily kovin kauaa kirkkaana ja heleänä, mikä on todella ärsyttävää. Okei, en valita enempää, anteeksi. :'D


Joku saattoi jo arvatakin, että tämän sivun kuvissa esiintyvän simin on tarkoitus esittää minua. Hiukseni ovat oikeasti huomattavasti pidemmät ja kärsin myös Resting Bitch Face -syndroomasta, toisin kuin selfsimini. Resting Bitch Face tarkoittaa siis sitä, että silloin, kun et tee kasvoillasi mitään, (et esim. hymyile tai juttele kenenkään kanssa yms.), näytät vihaiselta, tylsistyneeltä, ärtyneeltä ja niin edespäin. En tiedä, mikä siinä on, mutta jostain syystä suupieleni menevät alaspäin ja kulmani kurtistuvat heti, kun annan kasvojeni levätä... Argh! :'D Asiaa ei yhtään auta se, että olen todella hiljainen ja vakava muutenkin. Ei ihme, ettei kukaan tule koskaan vapaasta tahdosta juttelemaan minulle, kasvoni varmaan kirkuvat: "Älä tule lähemmäs tai puren!" :'D Nooh, ei se oikeastaan haittaa elämääni, ainakin kaverini tietävät, että osaan kyllä hymyillä ja nauraa, vaikka en näytä aina siltä.

Viimeiseksi voisin puhua tarinoiden kirjoittamisesta. Olen kirjoittanut omia tarinoita 7-vuotiaasta asti. Yritän kirjoittaa jonkinlaisia romaaneja, mutta ne ovat kaikki vielä pahasti kesken. Niistä tulee luultavasti ikuisuusprojekteja, joita en tule saamaan ikinä kunnolla valmiiksi. :P Tykkään myös yhdistää tarinoinnin Simsiin. Kakkosessa minulla on meneillään monia eri tarinoita sekä pari LC-tarinaakin. Ne kaikki ovat – yllätys, yllätys – aika kesken. Kolmosta apua käyttäen olen kirjoittamassa kahta tarinaa, tosin en ole kumpaakaan jatkanut pitkään aikaan. En aio julkaista niitä, koska en jaottele niitä osiin. Sen takia niitä olisi vaikeaa saada julkaistavaan muotoon. Kirjoitustahtini on muutenkin erittäin hidas – joskus saan kirjoitettua todella paljon tekstiä parin päivän aikana ja joskus taas voi mennä kuukausia tai jopa vuosia, että saan edes pienen inspiraation kirjoittaa jotain. Tällä hetkellä tilanne on jälkimmäinen.

Hmm, enpä oikein tiedä, mitä muuta voisin kertoa itsestäni. Päivittelen tätä sitten, jos mieleen tulee jotain lisättävää. Minulta saa myös kysyä jotain (esim. lempiväriä, lempiruokaa tms. perusjuttuja) tämän sivun kommenteissa, ja vastailen niihin sitten siellä. :)

2 kommenttia:

 1. Oi! Toinen soturikissa fani<3
  Mulla on kymysys. Elikkäs ootko kokeillu sims nelosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! :D

   Ja olen kokeillut, sain sen itse asiassa synttärilahjaksi viime kesänä. :P Pelaan sitä silloin tällöin. Kolmonen ja kakkonen ovat mielestäni paljon parempia, mutta ei nelonen kuitenkaan mikään huono peli ole. Olen harkinnut tekeväni jotain postauksia siitäkin, mutta en ole aivan varma, koska kauhean moni ei nelosesta pidä. :P

   Poista