sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

DnD-simejä - Osa 2

Hyvää pääsiäistä! Ajattelin nyt tehdä toisen osan DnD-simeistä, koska sain juuri pitkäperjantaina tehtyä loput simit, jotka olin halunnut tehdä jo jonkin aikaa. Edellisen osan jälkeen olen siis tehnyt neljä simiä lisää. Heidän lisäksi näyttämättä on vielä kuusi simiä, eli tässä postauksessa on yhteensä kymmenen simiä. Kahdeksan heistä ovat pelaajahahmoja ja kaksi ovat NPC-hahmoja, tosin toista NPC-hahmoa ei ole koskaan ollut sessioilla mukana. Selitän sitten, miksi näin on.

Mutta sen pitemmittä puheitta postaukseen! Kaikki tämän postauksen simit ovat samasta kampanjasta, josta edellisen osan loppupuolen simit ovat (eli siitä kiltaseikkailukampanjasta).

***
Ensimmäisenä on oma hahmoni, kolmas hahmoni kiltaseikkailuissa, ja neljäs hahmoni yleisesti DnD:ssä. Hän on 25-vuotias tieflingpaladin nimeltä Anthos. En ole vielä pelannut hänellä, koska minun pitää hieman hioa hänen taustatarinaansa ja luonnettaan.

Asu on Sims Medievalista. Paladinille käy järkeen olla hieman painavampi haarniska, tosin tämä on ehkä kevyin niistä kaikista painavammista. Ei saa olla liian painava, se ei näytä hyvältä. :'D
Violetti iho ei ole käsitykseni mukaan kovin yleinen tieflingeillä, ei ainakaan perus tieflingloren mukaan. No jaa. :P
Anthos palvoo Ilmater-nimistä jumalaa. Ilmater on muun muassa kestävyyden ja periksiantamattomuuden jumala. Anthos varttui siis Ilmaterin temppelissä. Hän ei tiedä juuri mitään vanhemmistaan, sillä hänet ja hänen kaksoissiskonsa (joka on myös tiefling, hänestä tuli myöhemmin cleric) jätettiin temppelin portaille vastasyntyneinä.
 Seuraavaksi on NPC-hahmo. Hän on 29-vuotias maahisdruidi nimeltä Saver.
 Saver on tässä (ja edellisessä) kuvassa pienennetty. Tuo puu on suhteellisen iso, ja Saver yltää vain noin 90 sentin korkeuteen. :'D Supernaturalin keijuvaatteet sopivat hyvin druidille, kengät tosin ovat ladatut.
 Saver on esiintynyt kiltaseikkailussa kerran NPC-hahmona, ja myöhemmin muokkasin hänestä pelaajahahmon erästä toista lyhyehköä kampanjaa varten. Se sijoittuu samaan aikaan ja maailmaan kuin kiltaseikkailukampanjakin, hahmot eivät vain kuulu kiltaan.
 Saver on liian suloinen. ♥ Hän on siis tosiaan druidi eli hän on hyvin luonnonläheinen ja hän osaa muuttua eri eläimiksi. Yleensä hän muuttuu ruskeakarhuksi. Se onkin aika vaikuttava näky, kun alle metrin mittainen maahinen muuttuu yhtäkkiä isoksi karhuksi. :D
Yksi pieni fakta vielä Saverista: hän on Phinoan isoveli. :D Phinoa näkyi edellisessä osassa, ja hän on siis maahisvelho. Saverilla ja Phinoalla on aika iso perhe: lapsia on heidän lisäksi vielä neljä. He ovat perheestä ainoita, jotka osaavat magiaa, siis pienten illuusiotaikojen lisäksi. (DnD:n metsämaahiset osaavat luoda illuusioita piilottaakseen kylänsä paremmin ulkopuolisilta)
Otetaan vielä toinen NPC-hahmo tähän väliin ennen loppuja pelaajahahmoja. Tämä hahmo on tosin hieman erikoinen, koska hän ei ole koskaan esiintynyt sessioilla eikä hän myöskään koskaan tule olemaan sessioilla mukana. Se johtuu siitä, että tämä haltianainen nimeltä Valrora on kuollut hieman yli vuosi sitten kampanjan nykytilanteesta katsottuna.
Vaatteet ovat jälleen Sims Medievalista.
Valrora muistuttaa ulkonäöltään hieman Thenania, edellisen osan loppupuolella näkynyttä haltiabardia. Sille on hyvä syy, nimittäin Valrora on Thenanin/Isin (sen vaihdokkaan) adoptioäiti eli Isin adoptioveljen Aelarin (jonka ulkonäön Is otti vaihtaessaan ulkomuotonsa Thenaniksi) äiti. Valrora sekä Aelar uhrattiin drow-haltioiden Lolth-jumalattarelle Isin silmien edessä. Vähän surettaa katsella kuvia Valrorasta, kun tietää, että hän on kuollut. ;_;
Tein Valrorasta simversion vain siksi, että voisin jossain vaiheessa ottaa kuvia, joissa on Is, Aelar ja Valrora yhdessä. Niitä varten pitäisi tosin tehdä poseja, jotta saan pituuserot mukaan. Niistä kuvista tulee varmaankin aika katkeransuloisia. :'D ;_;
 Sitten siirrytään taas pelaajahahmoihin! Tässä on Nicholas, 18-vuotias ihmisranger. Rangerit ovat yleisesti ottaen suhteellisen luonnonläheisiä kuten druiditkin, tosin ehkä hieman eri tavalla. Joillakin heistä on myös lemmikki. Nicholaksella on lemmikkinä kärppä nimeltä Johannes.
Asu on taas Sims Medievalista. Nicholas pukeutuu yleensä suhteellisen peittävästi ja kerroksittain.
 Nicholaksen sosiaaliset taidot eivät ole kovin hyvät. Hän ei ole aivan yhtä ujo kuin Phinoa kuitenkaan. :'D Nicholas muuten tietää myös Thenanin oikean henkilöllisyyden.
Yksi hauska fakta Nicholaksesta: hän on hyvin kiinnostunut lohikäärmeistä ja osaa puhuakin niiden käyttämää kieltä (Draconic).
Seuraavana on Leo, aasimar fighter. Aasimarit ovat periaatteessa tieflingien vastakohta: demonisen perimän sijaan heillä on taivaallista, enkelimäistä perimää. Eli jos tieflingit ovat yksinkertaisesti sanottuna demoni-ihmisiä, aasimarit ovat yksinkertaisesti sanottuna enkeli-ihmisiä. :D
Leolle tuntui sopivan painavampi haarniska suhteellisen hyvin. Hän kantaa yleensä kahta pitkää miekkaa aseinaan.
Leo osaa miekkailun lisäksi myös hieman magiaa. Hän myös tietää Thenanin oikean henkilöllisyyden. Se paljastui hänelle itse asiassa jo heidän ensitapaamisellaan. :'D Thenan oli silloin palannut kiltaan Nicholaksen muodossa (siinä tilanteessa olisi ollut vaarallista olla haltiamuodossa, jossa hänet olisi voinut tunnistaa) pyytämään apua erääseen tehtävään, ja törmäsi heti Leoon... ja Nicholakseen. Nicholas siis oli jo siinä vaiheessa tietoinen siitä, että Thenan on oikeasti vaihdokas. Thenan/Is ei oikein ehtinyt selittää henkilöllisyyttään sen kummemmin Leolle (muuten kuin sanomalla tyyliin "Hei, olen Is ja olen vaihdokas, en tosin yleensä näytä tältä, yleensä olen haltia nimeltä Thenan, ok?"), koska hän tarvitsi apua nopeasti. Noh, kai se on yksi tapa paljastaa toiselle olevansa vaihdokas. :P Anteeksi kauhean pitkästä selityksestä, toivottavasti tuosta tajusi edes jotain. :''D
Leolla on myös tarkoitus olla palovamma toisen silmän alla, mutta en ole löytänyt tarpeeksi samannäköistä vammaa kasvoihin. D: Tekisin sellaisen itse, jos osaisin. En tosin ihan heti jaksa ruveta opettelemaan.
 Mutta, enkelistä päästäänkin sitten demoniin. :D Toisin sanoen tässä on tieflingbardi nimeltä Tranquility, kutsumanimeltä Quil.
 Sims Medievalin asulla mennään jälleen. Quil tykkää pukeutua tyylikkäästi sekä pitää kaikenlaisia hienoja koruja. Simversiolle en laittanut koruja, koska ne menisivät vaatteista läpi häiritsevästi.
Quil on hyvin karismaattinen. Hän osaa myös olla pelottavakin eikä valehtelu ole hänelle vaikeaa.
Quilin soitin on yleensä viulu. Hän ja Thenan ovat soittaneet kerran yhdessä. Quil soitti viulua, Thenan soitti lyyraa.
Sitten on vuorossa puolihaltiadruidi nimeltä Ilo. Hänen hiuksissaan...
... kasvaa sieniä. :D Oli aikamoisen työn takana saada nuo sienet Ilon hiuksiin, koska en löytänyt mistään mitään sienikoristeita. Päädyin sitten lataamaan sienituolin, ja pelissä otin neljä tuolia, värjäsin ne erivärisiksi, laitoin ne Resizer-laatoilla pienemmiksi ja vielä kallistin kolmea niistä Tipsy OMSP-laatoilla. Lopuksi nostin laatat ylemmäksi Ilon hiusten kohdalle. Hienosäätöä oli vielä jokaisen eri posen kohdalla, koska pään asento muuttui. Huhhuh, kauhea homma muutaman kuvan takia. :''D
Ilon vaatteet olivat hankalat. Päädyin sitten laittamaan hänelle Tulevaisuus-lisärin topin ja Supernaturalin housut. Kai ne ihan hyvältä näyttävät. :P
Ilo ei ole ollut kovin monella sessiolla mukana, joten en voi hänestä kauheasti kertoa. Druidina hänkin pystyy muuttumaan eri eläimiksi, ja hän on muuttunut muun muassa hirveksi session aikana.
Ja tässä yksi behind the scenes -kuva siitä, miten nuo sienet asettuvat Ilon hiuksiin. :'D Piti aika paljon mennä ostotilan ja livetilan välillä, kun ei muuten oikein nähnyt, olivatko sienet edes suurin piirtein oikeissa kohdissa.
 Seuraavaksi on nuori puolituisfighter nimeltä Ostri. Puolituiset muistuttavat ihmisiä piirteiltään, mutta ovat paljon lyhyempiä. En tosin näitä kuvia varten valitettavasti jaksanut pienentää Ostria.
 Ostrin asu on sama kuin edellisessä osassa näkyneellä Tuike-nimisellä puoliörkkiclericillä. Tämä oli melkeinpä ainoa kevyt haarniska, joka tuntui sopivan Ostrille. En jotenkin osaa kuvitella häntä painavammassa haarniskassa. :''D
 Ostrin tarkkaa ikää ei tiedetä. Hän väittää olevansa aikuinen, tosin on aika selvää, että hän ei ole täysi-ikäinen. Sim on nuori aikuinen, koska en ole löytänyt teinitytöille hyviä keskiaikaisia vaatteita, jotka eivät ole mekkoja. D:
Ostri kuuluu myös niihin kiltalaisiin, jotka tietävät Thenanin oikean henkilöllisyyden. Ostri ja Thenan itse asiassa jakavat huoneenkin, joten ehkä on ihan hyvä, että Ostri tietää jo tässä vaiheessa. :P
 Sitten on Thia, joka on puolihaltiamunkki. Munkit ovat DnD:ssä hieman eri asia kuin oikeassa elämässä. He ovat hyviä kamppailulajeissa ja osaavat käyttää erityistä magian kaltaista ki-energiaa.
 Iltahuvit-lisäosan mukana tullut toppi sopii yllättävän hyvin munkille. :D Housut ja siteet ovat sitten tietenkin ladattuja.
 Tähän väliin täytyy sanoa, että Thia on mielestäni yksi näteimmistä tekemistäni naissimeistä. :o Aa, hänestä tuli kyllä niin kaunis! ♥
En oikein osaa kertoa Thiasta paljoa, koska hän on ollut vain yhdellä sessiolla mukana. Hän on luonteeltaan hieman vakavampi kuin monet muut kiltalaiset.
 Ja viimeisenä on Valak (tuttavallisemmin Val), joka on drow fighter. Drowt ovat niin sanottuja "pahoja" haltioita, jotka elävät maan alla Underdarkissa. Val on kuitenkin ollut pari vuotta maan pinnan yläpuolella. Hän ei itse asiassa ole vielä varsinaisesti tullut mukaan kampanjaan, vaikka hahmo onkin valmis (syy tälle on se, että haluamme käydä parin hahmon tarinat läpi, minkä jälkeen tulee noin vuoden aikahyppy, jonka jälkeen kaverini pelaa Valilla ensimmäistä kertaa). Tein Valin silti jo nyt Simsiin, koska haluan ottaa muutamia yhteiskuvia erään toisen hahmon kanssa... ;) Selitän alempana hieman tarkemmin.
 Sims Medievalin asu, ladattu hupullinen viitta. Olen asettanut Valille kolme asua: yksi on tämä, toisessa huppu on alhaalla ja kolmannessa ei ole viittaa lainkaan. Lähinnä poseja varten tein Valille useamman asun, niin ei mene niin paljoa aikaa ottaa huppu alas tai viitta pois. :P
 Val... ei ole kovin mukava henkilö, hyvin lievästi sanottuna. :''D Hän pitää itseään muiden yläpuolella ja kohtelee kaikkia muita lajeja drow-haltioita lukuun ottamatta huonosti. Tämä ei ole drow-haltioille mitenkään harvinaista... Tästä pääsemmekin siihen toiseen hahmoon. Mainitsin jo aiemmin tässä postauksessa Thenanin/Isin, joka on siis ollut yli kymmenen vuotta drow-haltioiden orjana Underdarkissa (ja jonka adoptioperhe tapettiin). Eli Thenan on se hahmo, josta ajattelin ottaa Valin kanssa yhteiskuvia. ;) Kun Val tulee mukaan kampanjaan, aion ehdottomasti pelata silloin Thenanilla. Sessiosta (tai sen alusta ainakin) tulee aika mielenkiintoinen... ;)
Mutta oi voi, kun Val on komea. ♥ Odotan innolla, että kaverini laittaa hänet mukaan peliin. :D

***

No niin, siinä olikin kaikki DnD-hahmot, jotka olen tehnyt Simsiin. Heitä on loppujen lopuksi yhteensä huimat 23. :o Hahmoja on vielä lisää, tosin kaikkia ei voi kovin hyvin tehdä Simsiin. Mutta katsotaan, jos teen vielä enemmän simejä, niin kolmas DnD-postaus saattaa tulla joskus. En kyllä ihan varmaksi mene tätä vannomaan, koska tällä hetkellä ei ole mielessä hahmoja, joista voisin tehdä simversioita. Voisin tietysti tehdä lisää NPC-hahmoja, heitä kun on Simsissä vain kolme (joista yksi ei tule koskaan olemaan mukana sessioilla, ehheh).

Seuraava postaus on sitten luultavasti perhepostaus, joko Restan perheestä tai Clémentin perheestä. Siihen asti, siis. o/

13 kommenttia:

 1. Thenan ja Valak on OTP, #LisääTraumojaIsille

  Ja siis Tranquility <3 Rakas lapseni näyttää tosi hyvältä myös simversiona. Tykkään tuosta viulunsoittokuvasta.

  Toi Ilon behind the scenes -sienienergiaprojisointikuva on kanssa edelleen best.

  Siun pitäisi joskus tehdä postus, jossa heität muutaman randomilla valitun dnd-simin samalle tontille asumaan ja seuraat kaaosta. Sellanen modern sekamelska -AU.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko heittää heti uudestaan kommenttia, mie en pääse yli siitä, miten komea Val on o_o Ihana edgyboi! Ja Valrora on kanssa tosi kaunis, sen silmät on tosi ihanat <3 En osaa edes päättää, kumpi niistä on miun suosikki. Tai siis, Quil on miun suosikki mut se on eri asia kun se on oma hahmo :D

   Poista
  2. Pitää keksiä heille shippinimi. :P TheVal? ValThen? Hmm. Mutta joo, ovat kyllä niin OTP. :'D <3

   Viulunsoittoon ei edes poseja tarvinnut, kun siinä pelin omassa animaatiossa on ihan kivoja kohtia. :D

   Jep, päässä säteilee universumin portaalit. :P

   Oo, hyvä idea. ;) Pitäisi varmaan katsoa mitä simit tekevät, kun vapaa tahto on päällä, se on ollut nyt pois päältä etteivät simit lähtisi jonnekin hittoon kun yritän kuvata. :D

   Valak on ihana. <3 Ja Valrorasta tuli kyllä kaunis, tein hänet muistaakseni Thenanin simversion pohjalta, vaihdoin vain sukupuolen ja sitten muokkasin kasvonpiirteitä. Thenan ei siis olisi tämännäköinen jos sukupuoli vaihtuisi, muistaakseni muokkasin Valroran piirteitä aika reippaasti. :P

   Kiitos kommentista! :)

   Poista
 2. Hienoja Simejä.

  D&D munkit taitavat perustua enemmän itämaisiin munkkeihin ja Kunfu-elokuviin.
  Millaisia ne raskaat haarniskat ovat? Ymmärrän, että kevyemmät antavat dynaamisemman vaikutelman, olen vain kiinostunut.

  Jatka samaan malliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack~

   Jep, sellainen vaikutelma miullekin tuli kun ekaa kertaa lueskelin DnD:n munkeista.

   Ne raskaat haarniskat ovat aika... hmm, mitenkäs niitä nyt kuvailisi. :'D En oikein osaa kuvailla niitä, jos googlettaa "heavy armor" niin osa tuloksista muistuttaa vähän Sims Medievalin raskaita haarniskoja. Ne ovat siis aika isoja ja simien käsivarret eivät ole kehoa vasten niin kuin normaalisti. Niitä varten pitäisi varmaan tehdä erityisiä poseja, tuntuu vähän että tavalliset poset näyttäisivät hassuilta niissä. :'D

   Jep jep, katsotaan mitä hahmoja tekisin seuraavaksi. Valinnanvaraa on kyllä kivasti. :D

   Kiitos kommentista! :)

   Poista
 3. Valrora on todella nätti! Miksi kaikkien ihanan näköisten äitihahmojen on kuoltava ;__;
  Tykkään myös Ostrin ja Valakin ulkonäöstä paljon! Tai kaikki ovat todella hienoja, mutta jotenkin he pistivät mun silmääni! Valakin poset kyllä onnistuivat, hänen luonteestaan saa noiden kuvien avulla hyvän kuvan!(heh) :D
  Hienoa työtä näiden kanssa! Varmasti pelaajatkin ovat onnessaan kun saa näin hienoja simversioita heidän hahmoistaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ja niinpä. ;_;

   Ostrista tuli kivannäköinen, tykkään hänen hiuksistaan ja pisamistaan. :D Ja miulla oli joitakin poseja mielessä kun aloitin kuvien ottamisen Valista, ei mennyt kovin kauaa etsiä listasta hyviä poseja. :D Ja hän on kyllä hyvännäköinen, kuolaan ehkä vähän liikaa tuolle viimeiselle kuvalle. :''D

   Kiitos~ Kaverini ovat kyllä tykänneet hahmojensa simversioista, ainakin WhatsApp-ryhmässämme on tullut positiivisia reaktioita kuviin. :D Tykkään niistä itsekin. :3

   Kiitos kommentista! :)

   Poista
 4. Ihan mahtavaa löytää uusia (vanhoja) simsblogeja! Maratoonaan kaiken blogin tarjonnan kun vaan jossaki kohtaa kerkiän, mut luin täs vaiheessa nää dnd-postaukset.

  Tosi kiva idea tehä simiversioita omista hahmoista, ja tykkään joka tapauksessa aina kattella toisten tekemiä simejä 8) Tiiän dnd:stä jopa jotain, vaikka en oo ite koskaan pelannu eikä mulla siihen mielikuvitus riittäiskää :D Mut mulla on ikuisuusprojektina Critical Rolen kattominen läpi (oon tähän mennessä kattonu jotain 10 jaksoo kakkoskampanjasta, että joo) ja sit oon pelannu muutamaa pc-peliä mitkä sijottuu Forgotten Realmsiin ja käyttää dnd-sääntöjä (tosi vanhoja, varmaan 2nd edition jos oikein muistan).

  MUTTA anyway, nää postaukset on ollu tosi mielenkiintosia. Tykkään tosi paljo kaikesta fantasiameiningistä nii on jännä nähä mitä simssillä ja ladatuilla voikaa saada aikaan! Ja järjettömät propsit siitä et jaksat vääntää näitä kuvia varten omia posejaki, like what :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, tervetuloa vain lukijaksi! :D

   Ite aloin katsoa Critical Rolea sen jälkeen, kun ekan kerran pelasin DnD:tä kavereitten kanssa. Päätin aloittaa ekasta kampanjasta, tähän mennessä oon siitä kattonu 35 jaksoa muistaakseni? Vielä yli 100 jaksoa jäljellä, huh. :'D En ole vähään aikaan sitä katsonut, välillä jaksan katsoa monta jaksoa putkeen ja välillä en jaksa katsoa mitään pitkään aikaan. Jatkan katsomista varmaan sitten kun olen saanut tämän lukuvuoden yliopistotehtävät tehtyä. :D Kakkoskampanjasta oon kattonu vain kaksi jaksoa, ajattelin katsoa siitä pari jaksoa aina silloin, jos tekee mieli katsoa jotain muuta kuin ykköskampanjaa.

   DnD-videopelejä en oo koskaan pelannu, oon joskus tosin miettiny, että vois jotain kokeilla. Baldur's Gate ja Neverwinter Nights tuli Switchille viime vuonna, ehkä vois jossain vaiheessa ostaa ja pelata. :D

   Ladatuilla saa kyllä hyvin keskiaikaista fantasiameininkiä mukaan peliin. :D En ole ladannut mitään huonekaluja tms. koska en ole vielä ajatellut lavastaa tilanteita pelisessioilta. Haluaisin kyllä tehdä niin jossain vaiheessa, tulisi aika hienoja kuvia varmaan. Ja kiitos, poseja on ollut oikeastaan tosi kiva tehdä. :D Posentekotaidot kehittyy mukavasti, kun väkertelen poseja näille simeille.

   Kiitos kommentista! :)

   Poista
 5. Eii vitsi, nää on inspiroivan näkösiä! Oon aina halunnu pelata DnD:tä tai jotain vastaavaa, mutta ei oo löytyny porukkaa kampanjaan :D Tosi hienoja simejä, ja varmasti mielenkiintoisia hahmoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelaajien ja pelinjohtajan löytäminen voi olla valitettavan hankalaa, jos ei ole kavereita, joita kiinnostaa pelata. :( Netin kautta voi tietenkin etsiä porukkaa, itse tosin olen sen verran ujo netissäkin, etten välttämättä uskaltaisi lähteä esim. redditiin kysymään, löytyisikö jostain pelaajaporukkaa. :D

   Mutta kiitos~ Ja hahmot ovat kyllä kaikki mielenkiintoisia. :D Hahmojen väliset suhteetkin on kehittyny kivasti sessioiden aikana, on mielenkiintoista seurata, mihin suuntaan kaikki menee.

   Kiitos kommentista! :)

   Poista
 6. Huh, jokohan sitä jaksais keskittyä vihdoin näihinkii postauksiin :D Pelasin itekii simssiä taas tässä ja pitäs kirjotella uutta postausta. Varmaan saatan niin tehäkii kohta :D

  Saverista tulee vähän mieleen se ku itellä on Sims Medievalissa yks omia suosikkivakoojiani, sellanen vähän haltia/-maahismainen nainen, joka kans pukeutuu aika pitkälti vihreen ja mustan sävyihin :D Muistaakseni lisäsin sen pariinkii eri tallennukseen ku siitä tuli niin kiva.
  Aaaa, ilmankos Saver näytti niin tutulta, siinä on Phinoan kanssa samaa näköä kyllä! :D

  Valrora on nätti :o Ja mielenkiintonen tarina!

  Saiskohan jostain mustelmatatuoinnista säädettyä palovamman? Tein ite yhelle zombiesimille ladatuista mustelmista yms. kaikenlaista ihoon ja jos lataa sen jonkun lisää tatuointipaikkoja -modin, pitäs kai niitä saaha myös kasvoihin? En oo näköjään lisänny sitä latauslistaan miun blogissa ollenkaan, mut linkin siihen modiin löysin MasterControllerin lataussivun kautta, ku MC tarvii sitä et voi saada ne tatointipaikat toimimaan kunnolla. Noista ladatuista taas en muista mistä ne on, luultavasti MySims3Blogin kautta oon ne joskus löytäny, mut toki Modthesims kannattaa aina tsekata ensin.

  Apua, hatunnosto sienituolisäätämisestä! :D
  Hyvin tuo asu ainankii toimii, en ois ees tajunnu et on Tulevaisuuteen-lisäristä, ellet ois sanonu :D Pitäs kai joskus tutkii noitakii vaatteita eri kuoseilla, ehkä sieltä sais käyttöön muutakii ku futuristisia kokovartalosukkia.

  Tykkään jostain syystä Ostrin hiuksista ihan hirveesti :D Ja nyt mietin et onko noi itelläkii pelissä vai muistuttaako ne vaan jotenkii Corbin Rogetin hiuksia, ehkä ne on jopa samalta tekijältä :D

  Näitä selatessa rupee muuten aina tekemään mieli pelata joko simssiä, Sims Medievalia tai Skyrimiä :D (Skyrim on muuten ainut fantasia-rpg jota ite ees pelaan, inspiroiduin joskus ku katoin vierestä ku kaveri pelas pleikkarilla Oblivionia :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsista, kun kesti pitkään vastata kommenttiin. :'D Olen vähän koko toukokuun ollut tavallistakin laiskemmalla tuulella, joten en heti jaksanut vastailla kommentteihin. Mutta nyt jaksan, näin hienosti yhdentoista aikaan yöllä. :P

   Oo, kuulostaa mielenkiintoiselta tuo vakooja... ja tutulta, menin sitten katsomaan Sims Medieval -postauksesi ja siellähän Emelda oli. :D Hän on kyllä kivannäköinen. Ja jep, taisin Saverin luoda Phinoan pohjalta, vaihdoin vain sukupuolen ja muokkasin kasvonpiirteitä + vaihdoin silmien värin.

   Valrora on kyllä kaunis. Ja kiva että tarina kuulostaa mielenkiintoiselta, tykkään siitä itsekin. :D

   Ehkä mahdollisesti saisi jos oikein säätää, pitänee jossain vaiheessa latailla modeja ja tatuointeja ja testata.

   Kiitos~ :D
   Taisin jonkun kangaskuosin laittaa tuohon yläosaan, en tosin enää muista kunnolla. :p

   Ostrin hiukset ovat mukavasti sekaisin. :D En yhtään muista, kenen tekemät hiukset nuo ovat, enkä nyt jaksa käydä tarkistamassa.

   Miunkin tekee mieli välillä näitä simversioiden kuvia selatessa ruveta värkkäämään lisää poseja ja ottaa tilannekuvia. :P Ja Skyrimia oon itekin pelannu, en tosin nyt pitkään aikaan, koska se oli isän luona Xboxilla eikä minulla ole sitä tietokoneelle.

   Kiitos kommentista! :)

   Poista