keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Joulua odotellessa...


Selfsimini on ainakin innoissaan tulevasta joulusta. Entä te? ;)

Olisipa täälläkin noin paljon lunta. *vilkaisee haikeana ulos ja näkee vain hyvin ohuen lumikerroksen, joka luultavasti sulaa pois parin päivän päästä*

Innostus Simsiin alkaa pikkuhiljaa palailla (kuinkakohan monta kertaa olen tuonkin sanonut...), ja eilen tuota kuvaa ottaessani teki kamalasti mieli pelata Clémenteillä piiiitkästä aikaa. En tosin voinut, koska piti lukea biologian kokeeseen, joka oli siis tänään. :P Se meni ihan hyvin... kai. Mutta se oli viimeinen koeviikon koe, joten minulla on enemmän aikaa tehdä kaikkea muuta (kuten tehdä kaikki rästissä olevat esseet. Hups.).

Saan luultavasti viikonloppuna tehtyä uuden pelailupostauksen. Se on todennäköisesti Clémenteistä, koska Restan perheellä pelaaminen ei kauheasti innosta juuri nyt, vaikka Shawn onkin aika komistus.

Mutta mutta, siihen asti, siis. Ja hyvää joulun odotusta kaikille. :3

7 kommenttia:

  1. SÖPÖ SELFSIMI! <3 <3

    Ei mulla muuta. :D

    -Lukija-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww, kiitos. :D Valitettavasti en ole oikeasti noin söpö. :P

      Kiitos kommentista! :3

      Poista
  2. Löysin tän blogin jonkun linkin kautta, mutta kivan olonen on, ulkoasu on ainakin tosi kiva. :) Ja täälläkään ei ole satanut, kun pari kertaa räntää ja kerran ehkä vähän lunta, jonka jälkeen satoi vettä ja se suli :/ Taitaa tulla lumeton joulu ainakin meillä.. Btw kiinnostaisiko sua muuten linkinvaihto? Ittelläki on nimittäin Simsblogi, mutta tällä hetkellä vaan 1 lukija ja katsojarajapyykki ehkä joku 145 postauksessa (ei aina sitäkää).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. :D

      Täällä alkoi tänään sataa taas lunta, toivottavasti se nyt pysyisi... *peukut pystyssä* :P Ja tietysti käy linkinvaihto, linkkaan blogisi heti. :)

      Kiitos kommentista! :3

      Poista
    2. Oi, olit jo linkannutkin sen :D En huomannut, mutta juu, linkkaan sut sinne :) + kiitos että ryhdyit lukijaksi

      Poista
  3. Täällä oli jouluna noin 5cm lumikerros! Se tosin suli pois... Mutta olipahan valkea joulu!! Ja selfsimi on aika aww:-) :-) ja sait just uuden lukijan! Nimittäin minut!

    ~Em

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin satoi lunta juuri päivää ennen joulua! Jeii! :D Sekin kyllä suli suurimmaksi osaksi pois. Pöh. Ja nyt on ulkona sellaiset kivat kymmenen astetta pakkasta. :P

      Hih, kiitos. :3 Ja tervetuloa vain lukijaksi!

      Poista